Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

  • thumb 21-07-2011  - Het Zomerparkfeest 2011 wordt extra kleurrijk want we gaan een boom in het Julianapark aankleden met breiwerken. Dat is een vorm van Urban Knitting. Bij deze vorm van kunst wordt er van wol milieuvriendelijke graffitikunst gebreid en gehaakt. Met die lappen wordt een object bedekt. Voor het Zomerparkfeest is dat de mooie grote boom in het Julianapark op de plek waar op zaterdag 14 augustus de Picknick wordt gehouden. Iedereen die kan breien, haken of punniken kan meedoen!

    Wij zijn op zoek naar personen die lapjes willen maken. Liefst van lekker gekleurde wol. Het doel is dat we met elkaar zoveel kleurrijke lappen breien dat we een boom in het Julianapark kunnen aankleden. Doe mee en breng je breiwerk mee naar het Parkfeest en wij zorgen er voor dat de boom wordt ingepakt met jouw bijdrage.

    Alles is mogelijk, ieder formaat en elke soort wol, alles is goed. Voor informatie inekedohmen(a)zomerparkfeest.nl.

    Daarnaast zoekt het ZPF nog naar vrijwilligers die voorafgaand aan het Zomerparkfeest nog naar andere evenementen, festivals, feesten of bijeenkomsten gaan waar mensen zijn. Wij zoeken mensen die aantal flyers in hun zak steken en deze achter laten op lege bekers of verschraalde pilsjes om reclame te maken voor ons fantastische festival. Dus als je de Vierdaagsefeesten, Solar of een ander leuk evenement bezoekt, mail dan even naar guusbenders(a)zomerparkfeest.nl of bel mij op 06-19618336. Dan zorg ik dat je flyers krijgt. Als je nog ergens posters op wilt hangen, kun je die ook krijgen via mij.

Word vriend!